Бе закрит творческият сезон на клуб „Иван Деспотов“ във Видин

061 IMG 0413 350x262 Бе закрит творческият сезон на клуб „Иван Деспотов“ във Видин

Бе закрит творческият сезон на клуб „Иван Деспотов“ във Видин

На 11 юни се проведе тържество по закриване на творческия сезон на Литературен клуб “Иван Деспотов”, който се проведе в залата на СОУ “Любен Каравелов”, гр. Видин.

Гости на тържеството бяха архимандрит Поликарп, директорът на училището г-жа Любка Найденова, пом. директора Борка Младенова, едно от “Златните момичета” на клуба Анелия Златкова, родители и приятели на словото.

Децата представиха композициите, с които се явиха на Националния конкурс за Ботева и възрожденска поезия и проза в гр. Враца на 31 май 2014 г. “Останала България” и “Пристанала”. Те представиха, също така индивидуалните си изпълнения от същия конкурс, лично творчество на младите поети и писатели, носители на награди за детско творчество.

Учениците от 4 г клас и г-жа Колетка Павлова връчиха диплом и златен медал „Отличник“ на архимандрит Поликарп и на Диана Сиракова в знак на благодарност и признателност за съвместната работа през годините.

Архимандрит Поликарп благодари за отличието и пожела много творчески успехи, както на клуба, така и на завършващите ученици. За повече снимки посетете галерия.