„Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във Видин

DSCF3596 150x112 „Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във ВидинНа 28 юни в информационния салон на Областна управа Видин се проведе среща под формата на „Световно кафене“, организирана от Академията за социална промяна – София.

На срещата присъства от името на Видинска света митрополия архимандрит Поликарп, който взе и дейно участие в дискусията, която се оказа много ползотворна и градивна.DSCF3589 150x200 „Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във Видин

Във формата „Световно кафене“ участваха представители на Областна администрация Видин, Община Видин, организации и институции.

DSCF3600 150x112 „Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във ВидинПосланието на Академията за социална промяна е местната власт и гражданските организации да се допълват и помагат за създаването на широка дискусионна култура, в която да са представени максимално много гледни точки.

Идеите и предложенията от дискусията, както и от всички инициативи провели се във Видин ще бъдат събрани и връчени на ръководството на Община Видин и областната управа.

DSCF3604 150x112 „Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във Видин

DSCF3606 150x200 „Световно кафене“ бе организирано от Академията за социална промяна във Видин